Golfia Espanjassa 2022

CSFB osallistui OnGolfin pelimatkalle 8.-15.11.2022 Espanjan Le Mangassa. Pelimatkalla golfisäntänä toimi ansiokkaasti Jami Pekkala.

Erilaisten sattumien ja ongelmien takia matkalle lähti vain kahdeksan ja Ulkomaan Kotkasta kilpaili lopulta kuusi fernetiläistä.

Golfkisaan valmistauduttiin huolella - Jamin johdolla 4 harjoituskierrosta ja lisäksi Terhi Beilinsonilta saatiin viikon aikana arvokkaita jumppaohjeita muutamaan kertaan. Kisakenttä La Mangan South on itsensä Arnold Palmerin muokkaama korkeatasoinen kenttä, jolla on usein karsittu naisten Euroopan kiertueen korteista, ja tammikuussa kentällä pelattiin 18-vuotiaiden Euroopan joukkuemestaruuksista. Toisena treenikenttänä oli North. Molemmilla kentillä saatiin useasti ylittää "rotkoja" eli kuivia tulva- tai myrskyvesien uomia, paikallisesti ´barrancos´. Hyväkuntoisilla väylillä riitti lisäksi korkeuseroja, pituutta, lampia ja bunkkereita ihan kotitarpeiksi.

Majoituspaikkamme Hotel Principe Felipe oli jo parhaat päivänsä nähnyt, mutta sijainniltaan mainio. Golfkentät olivat aivan kiinni hotellissa - pari golfpalloa lennähti jopa Hakin vesijuoksualtaaseen! 50-vuotias La Manga resort remontoi hotellin ja aikoo avata sen täysin uudistettuna toukokuussa 2023.

Pelimatkaviikon viimeisenä eli viidentenä pelipäivänä Ulkomaan Kotkan tavoitteluun osallistuivat Jalangot Anu ja Hannu, Vappulat Wespa ja Pipa, Lefa Beilinson sekä Jami Pekkala. Palkintojen jaossa Wespa luovutti Kotkan Jamille, joka voitti Wespan reilulla kahden pisteen erolla kerättyään 35 bogeypistettä. Lähimmäksi lippua osui Wespa (#2 North 2,38 metriä). Jami Pekkalan unelma "CSFBn Grand Slamista" on nyt elossa!

Tarinan kirjasi Leif Beilinson.

 

Kuvat: Leif Beilinson, Terhi Beilinson, Anu Jalanko

 

15.11.2022

 
 
Linkkejä