Joulutori 2022

Torilla tavattiin taas

Lauantaina 3.12 vietettiin klubin toinen joulutori sopivassa ja tuulettomassa pakkassäässä Kannaksen kentällä.

Klubin telttakatos oli jälleen koristeltu kauniin jouluisasti valoineen ja muine koristeineen. Pöydät notkuivat erilaisia myyntituotteita leivonnaisista villasukkiin. Termareista sai ostettua lämmintä glögiä, jota Pipa ja Marke kaatoivat kuppeihin minkä ehtivät Anun myydessä muita tuotteita.

Välillä meinasi lämmin glögi loppua, mutta Jami pelasti tilanteen käymällä kotonaan lämmittämässä lisää. Tunnelma oli korkealla ja kauppa kävi, loppuipa mm. suosittu Fernet-sinappi kesken.

Joulupukkikin saapui paikalle ja jakoi osallistujille pieniä lahjoja. Koska torilla kävi ennätykselliset 45 jäsentä ja muutama klubin ystävä, saattoi käydä niin että lahjapussit eivät riittäneet aivan kaikille.

Suuret kiitokset kaikille osallistujille tunnelman luomisesta, ja erityiskiitokset roudareille, leipureille, koristelijoille, kutojille, tavaran lainaajille ja kaikille jotka mahdollistivat tapahtuman. Kiitokset myös Joulupukille sinne Laajas.. anteeksi, Korvatunturille!

Vaikuttaa siltä, että Joulutori on lunastanut paikkansa klubin tapahtumien joukossa joten näissä merkeissä nähtäneen myös ensi vuonna.

3.12.2022

 
 
Linkkejä