Ulkoilutapahtuma 2021

Ulkoilua Espoon Nuuksiossa

Klubin ulkoilutapahtumaa vietettiin 9.10., tällä kertaa Solvallan urheiluopiston ja Haltiakeskuksen alueella Nuuksiossa. Tapahtumaa vietettiin nyt toista kertaa, eli voidaan puhua jo lähes perinteestä, ja välittömän palautteen perusteella tultaneen viettämään jatkossakin.

Paikalla oli 31 reipasta henkilöä, vaikka loppumetreillä muutama joutui perumaan osallistumisensa.

Ohjelma alkoi tutustumisella Haltiakeskuksen upeaan luontoaiheiseen näyttelyyn jonka jälkeen siirryttiin nuotiopaikalle. Luvassa oli muutaman kilometrin lenkki vaihtelevassa mäkisessä maastossa. Mara oli tutkinut karttoja ja korkeuskäyriä ja tarjosi vaihtoehtoisen kevyemmän lenkin muutamalle halukkaalle.

Lenkin jälkeen kokoonnuttiin taas nuotiopaikalle ja Terhi veti loistavan kroppaa vetreyttävän venytysjumpan, kiitokset siitä!

Nuotio poltettiin hiillokselle ja päästiin grillaamaan makkaroita, joita nautittiin lisukkeineen ja asiaankuuluvine juomineen. Hetki annettiin palan painua, ja olikin vuorossa Erkki-Johanneksen lintu-aiheinen hauska visailu. Erkki-Johannes ei valitettavasti itse päässyt paikalle, mutta oli delegoinut asian Wespan osaaviin käsiin.

Yhdessä Pipan kanssa he valvoivat rasteja kun joukkueet ratkoivat tehtäviä. Tuomaristo laski pisteet, ja voittava joukkue Marke, Mara, Hande ja Tapsa saivat palkintonsa, samoin kuin toiseksi ja kolmanneksi tulleet joukkueet.

Vapaamuotoinen seurustelu jatkui ja jossain vaiheessa ryhdyttiin purkamaan leiriä ja palaamaan kotiin.

Suuret kiitokset kaikille osallistuneille ja osallisille!

(Kuvat: Marke Grönberg, Tom Grönberg, Solveig Luomanen, Jarmo Rahkonen, Elisa Varila)

.

9.10.2021

 
 
Linkkejä