Nuuksio 2020

Ulkoilutapahtuma Nuuksiossa

Klubi järjesti 10.10.2020 ulkoilutapahtuman kauniissa Nuuksion kansallispuistossa johon osallistui peräti 32 henkilöä. Muutama ilmoittautunut joutui eri syistä jäämään pois, tilalle saatiin kuitenkin muutama yllätysvieras.

Tapahtuma alkoi klo 10 jolloin osallistujat lähtivät kauniissa säässä kiertämään n. 7 km:n pituisen Korpinkierroksen. Kierrokseen mahtuu vaihtelevaa maastoa, juurakkoisista poluista hiekkateihin, ylä- ja alamäkiä. Reitin varrella on myös useita kuvankauniita lampia joita pysähdyttiin ihailemaan ja kuvaamaan.

Parin tunnin vaelluksen jälkeen kokoonnuttiin nuotiopaikalle ja ryhdyttiin valmistelemaan nuotiota ja makkaranpaistoa. Tässä yhteydessä Terhi ohjasi loistavan venytys- ja vetreytysjumpan, jolla saatiin vaelluksen uuvuttamat lihakset uuteen kukoistukseen.

Makkarat paistettiin nuotiolla ja nautittiin lisukkeineen ja asiaankuuluvine juomineen vilkkaan jutustelun saattamana. Nautittiin tietysti myös Fernetit, jonka yhteydessä vietettiin hiljainen hetki edesmenneen Hessu K:n muistolle.

Kun pöydät oli raivattu, oli Maran järjestämän joukkuekilpailun aika. Joukkueet valittiin arpomalla, osallistujat valitsivat kassista pikkupullon joka määräsi joukkueen. Kassissa oli viittä eri sorttia joista muodostui viisi joukkuetta. Tehtävänä oli käydä kolmella eri rastilla ja vastata siellä oleviin Nuuksio- ja luontoaiheisiin kysymyksiin. Baileys-joukkue vei voiton ja sai huikeat Maran ja puhiksen toimittamat palkinnot. Saattoivathan kilpailijat juoda myös joukkuetunnuksensa!

Eväät oli syöty ja kilpailut käyty ja oli aika pikkuhiljaa purkaa leiri. Paikalla saamamme palautteen perusteella tämänkaltainen ulkoilutapahtuma olisi toivottava ihan vuosittaisena klubitapahtumana.

Suuret kiitokset kaikille osallistuneille ja osallisille!

Tomppa

kuvat: Marke/Tom Grönberg, Elisa Varila, Jukka Harju

10.10.2020

 
 
Linkkejä