Golfmatka Teneriffalle

Golfmatka Teneriffalle 05-12.12.2018

Tällä kertaa klubin golfmatka suuntautui Teneriffan eteläiseen osaan, jossa pelikenttinä olivat Golf de Sur ja Amarilla Golf. Tavoitteena oli tietysti saada kasaan vähintään 10 lähtijää, mutta lopputulos oli 8 osallistujaa, jotka muodostivat sitäkin laadukkaamman pelitiimin. 

Tukikohtana meillä oli aivan golfkenttien kupeessa sijaitseva Vincci Tenerife Golf -hotelli, jossa saimme nauttia ylimpien kerrosten merinäköalasta ja superior-tason huoneista. Amarilla Golf oli peruskenttä, jonka 18 väylää risteilivät rannan tuntumassa ja väläyttelivät tuon tuostakin huikeita näköaloja merelle. Golf de Sur muodostui kolmesta 9-reikäisestä väylästä, joita peluutettiin sitten eri järjestyksessä. Kaikille pelipäiville oli keksitty erilaisilla säännöillä olevia kilpailuja ja päivän päätteeksi tietysti parhaat palkittiin. 

Klubin ulkomaan pelien mestaruus ratkaistiin Golf de Sur -kentällä. Niinhän siinä sitten kävi, että Ulkomaan Kotka matkasi takaisin Kotisuomeen samassa Wespan matkalaukussa. Kisa oli huikean jännittävä viimeisille väylille asti ja voitto ratkesi lopuksi kahden pisteen erolla, kun Martsalla meni muutama putti ohi kupin. 

Erittäin onnistuneeseen matkaan sisältyi 5 kierrosta golfia ja ”vapaapäivän” aikana kaikki miehet pelasivat tiukan tennisturnauksen hotellin kentällä, kun taas naisväki pelasi hotellin uima-altaalla tiukan räväytys-turnauksen.Myös hotellin biljardipöytä oli ahkerassa käytössä aina, kun siihen oli mahdollisuus.

Lisää tälläisiä matkoja!!

Toivoo Wespa

5.12.2018

 
 
Linkkejä