Klubi-ilta ja räväytys 2018

Klubi-ilta ja räväytysturnaus Ravintola Kannaksessa

Kalsana perjantaina 9.11. oli fernettiläisten ja avecien lämminhenkinen klubi- ja räväytysilta. Kymmentä ensimmäistä paikalle saapunutta ilahdutti musta Fernet-ämpäri. Parikymmentä pelaajaa istuutui pelipöytiin; kaikkiaan yli 30 osallistujaa piti hilpeää ilmapiiriä yllä asianmukaisella tavalla, välillä virkistäviä juomia nauttien. Juttua riitti ja korttia iskettiin Kannaksen pöytiin kiihtyvällä tahdilla. 

”Mitä nyt, kolmosia. Muista nostaa ensin. Suoria, ai montako, kaksi, eihän mun kortit riitä. En taida ottaa. Ei kun oikea termi on: en jatka.” Tämä oli siis aloittelijoiden pöydän keskustelua, jossa puhis Wespa kärsivällisesti neuvoi alkajia. Hyvin neuvoikin! Pöydässä kyllä ajateltiin välillä pitkästi, kun ei omaa vuoroakaan heti tunnistettu, mutta päästiin kiinni pelin saloihin.

Toisin oli viereisissä konkarien pyöreissä pöydissä. Kolmen pöydän mestaripelaajat eivät mummoilleet vaan ilon kiljahduksia kajahteli välillä ilmoihin, tiukkojen pelien tuloksia merkittiin ja laskettiin.

Illan The Voittajaksi varmalla osaamisella tuli Marke, ja shamppispullot saapuivat voiton merkiksi pöytään. Aloittelijoista paras pelionni osui Tuijalle. Kiitos kaikille illanvietossa mukana olleille!


9.11.2018

 
 
Linkkejä