Stadin luudaus 2018

Stadin luudaus kiskoilla Espooseen

Stadin luudaus luudattiin 26.9. Tällä kertaa tutustuttiin Länsimetroon joka kulkee peräti Espooseen saakka. Tapahtumaan osallistui 10 hengen joukko uteliaita. Liekö myrskyisä sää verottanut osallistujamäärää, mutta turhaan, koska koko tapahtuma vietettiin maan alla tai sisätiloissa.

Lähtö tapahtui Rautatieaseman metroasemalta johon innokas alkujoukko (Pipa ja Wespa Vappula, Ypi Kajander, Eeva-Leena Pokela ja Tomppa Grönberg) saapui hyvissä ajoin. Matkaliput hankittiin ja hypättiin metrojunaan.

Ensimmäinen pysähdys tehtiin Aalto-Yliopiston asemalla Otaniemessä missä joukkoon liittyivät Lena Laurila ja Mara Lundström sekä Marja-Liisa ja Arska Pihlström. Täällä tutustuttiin upo-uuteen elokuussa avattuun ostoskeskukseen ja tarkemmin Who the XXXX is Alice -nimiseen ravintolaan jossa nautittiin asiaankuuluvat virvokkeet.

Matka jatkui ja ikkunoista saatoimme ihailla Espoon eri asemien kaunista arkkitehtuuria. Pääteasemana oli Iso-Omena Matinkylässä. Hakeuduimme O’Learys–nimiseen sportti-ravintolaan jossa oli mahdollisuus nauttia sekä nestemäistä että kiinteää ravintoa. Marke Grönberg liittyi myös joukkoon täällä.

Tilaisuus päättyi jossakin vaiheessa ja osallistujat palasivat koteihinsa – arvatenkin Länsimetrolla!


(kuvat: Arne Pihlström)

26.9.2018

 
 
Linkkejä