Golfmestaruus 2018

Puhis näytti kaapin paikan Tallinnassa!

C.S.F.B:n golfmestaruus 2018 ratkottiin Tallinnassa Estonian GCC -kentällä 13-14.8. Tapahtumaan osallistui yhteensä 16 jäsentä tai avecia. Tapahtumaa edelsivät Toompean mäellä epäviralliset etkot teemalla ”Golfers meet sailors at Korsteeni”. Valitettavasti haastavat olosuhteet merellä rajoittivat merenkulkijoiden osallistumista tapahtumaan. Erityismaininta golfporukan ohella paikalle saapuneille ja Jalangoille, Lillukkamäille, Aaltosille, Luomasille ja Grönbergeille. Paikalla olleilla oli joka tapauksessa hauskaa ja Tallinna esitteli parhaita puoliaan meille sekä miljoonalle risteilyturistille ja futisvieraalle.

Perinteiseen tapaan 1. kisapäivänä tutustuttiin varsin laadukkaaseen (ET-kiertueen osakilpailuakin isännöineen) kenttään ja valmistauduttiin tiistain kisakierrokseen mm. syöpöttelemällä ja räväyttämällä. Kilpailun taso oli todella korkea, viime vuoden voittotuloksella olisi nyt sijoittunut keskikastin alapuolelle.  Kisan selkeä voitto meni klubin puheenjohtaja Wespa Vappulalle, joten Kotka on nyt vuoden Vappuloiden kirjahyllyssä paraatipaikalla. Wespan tulos oli 38 bogeypistettä. Paras scratch-tulos oli (yllätys, yllätys) Ismo Toivasella 82 lyöntiä. Erikoiskisoista pisin draivi oli niin ikään Ismolla. Lähimmäksi lippua pallon löi Mari Jokinen 102 cm. Sorry Hessu! Naisista paras oli Terhi Beilinsson. Kaikista keskimääräisin fernettiläinen oli Terttu Koskinen, joka sai haltuunsa Sipoolaisen. Palkintona oleva taskumatti on ollut muutaman vuoden kadoksissa, mutta jälleen kehissä. 

Kisan kuuden parhaan tulokset: 1) Juhani Vapppula 38 p. 2) Terhi Beilinsson 35 p. 3) Ismo Toivanen 34 p. 4) Maija Alen 33 p. 5) Mari Jokinen 33 p. 6) Jarmo Koskinen 32 p.

Kiitos kaikille osallistuneille ja muistutus kiertopalkintoja saaneille: kaiverrusten lisäksi pokaalit voisi kiilloittaa ja Sipoolaisen myös täyttää.

Muistiin merkitsi Tero

14.8.2018

 
 
Linkkejä