Golfmatka Kanarialle 2018

Golfkotka lensi Fuerteventuralle

Oivallinen edustus klubin golfaavia jäseniä (kaikkiaan 10) matkasi Kanarian saarille kilvoittelemaan "Ulkomaan Kotka" -palkinnosta. Saareksi oli valittu Fuerteventura. Hyvin olikin valittukin, sillä aurinkoa riitti viikon jokaiselle päivälle, ja lähtöpäivänä satoi vettä. Tuultakin oli riittävästi kahtena viimeisenä pelipäivänä, jolloin löimme sekä huikaisevan pitkiä avauksia myötätuuleen että varsin lyhyitä avauksia vastatuuleen.  "Kotikenttämme" Jandia Golf ei yltänyt aivan 10+ arvosanaan aika rumien rakennelmien, viemärihajujen ja pienen keskeneräisyyden takia, mutta oli toki hyvin pelattavissa ja ajoittain aika haasteellinen. Matkamme epävirallinen golfisäntä, Leffe Beilinson oli kuitenkin hienosti tehtäviensä tasalla ja selvitti meidän eduksemme kaikki aloittelevan caddiemasterin ongelmat.

Uljaasta Kotkapalkinnosta kisattiin kahtena eri päivänä laskemalla kolme parasta neljän ysin väylästä. Tällä kertaa Kotka voitettiin varmasti pienimmällä mahdollisella piste-erolla; kisa oli siis tosi tiukka. Lopputulos: Wespa Vappula 40 p. Leffe Beilinson ja Mara Lundström 39 p. Paras nainen oli Pipa Vappula.

Viikko-ohjelmaan sisältynyt vapaapäivä vietettiin joko läheisessä eläintarhassa tai pitkällä kävelylenkillä merenrantaa pitkin. Huippuyllätyksen tälle golfporukalle järjestivät naapurisaarella lomailleet Marke ja Tomppa Grönberg, jotka täysin yllättäen ilmestyivät kahdeksi päiväksi hotelliimme ja siitäkös ne leuat loksahtivat ja riemu ratkesi. Kaiken kaikkiaan pienen tauon jälkeen onnistunut golfmatka, josta kuvat siis puhuvat puolestaan!! 


T. Wespa

22.1.2018

 
 
Linkkejä