Golfmestaruus 2017

Club Sportivo F.B. Golf-mestaruuskisat Tammisaaressa 22-23.7.2017  

Leffe otti Kotkan vuodeksi haltuunsa!

Klubin golfmestaruudet ratkottiin perinteisin menoin; harjoituskierros pelattiin lauantaina kenttään tutustuen ja sunnuntaina kisattiin. Siinä välissä tutustuttiin kesäkaupungin hulinaan jne.

Tammisaari tarjosi kesän toistaiseksi parasta säätä niin pelaajille kuin paikalla olleille ei-golfareillekin, joita oli ilahduttavan runsaasti paikalla (7 jäsentä/avecia). Kilpailuun osallistui kaikkiaan 19 pelaajaa. Kenttä oli hyvässä kunnossa ja pelaajien mielestä haastava, mitä käsitystä tukee myös toteutunut tulostaso. Kilpailun voittajan pistemäärä oli 11 p. alhaisempi kuin viime vuonna Tawastissa. Voittajakin taisi olla sama henkilö. Oheiskilpailuina oli perinteiseen tapaan:

Pisin drive -kisan voitti Terhi Beilinson ja lähimmäksi lippua kilpailussa lähimpänä oli Maija Alén. Sitten varsinaisen mestaruuskilpailun tulokset:

  1. Maija Alén 28 p.

  2. Thomas Lindholm 27 p.

  3. Jarmo Koskinen 27 p.

  4. Leif Beilinson 26 p.

  5. Rauni Ikonen 26 p.

Leffen ollessa paras fernettiläinen voitti hän myös Kotkan kirjahyllyn komisteeksi vuodeksi. Uutena palkintona jaettiin Maran lahjoittama ”Paras miespuolinen Fernet-jäsen” -palkinto, joka siis meni niinikään Leffelle. Palkintona oli pullo laadukasta skotti -viskiä. Tämän palkinnon taustalla oli viimevuoden miespuolisten fernettiläisten kehno kisamenestys. Ehkä tämä kannustaa poikia harjoittelemaan uutterammin ensi vuotta silmällä pitäen.

Muistiin merkitsi Tero

P.S. Toivon, että kaikki fernet-golffarit tutkisivat kirjahyllynsä tai muut arvotavaroiden säilytyspaikkansa ja selvittäisivät josko siellä olisi hopeinen taskumatti, jossa on erinäisiä kaiverruksia. Jos onnistaa, olet löytänyt Sipoolaisen, joka on kiertopalkinto, jolla on perinteisesti palkittu kaikkein keskimääräisin fernet-golffari. Olisi mukavaa, jos se saataisiin takaisin alkuperäiseen käyttöönsä. Kiitos etukäteen. 

23.7.2017

 
 
Linkkejä