Kevštkokous 2017

Kevätkokous ja Darts-kisa

Klubin sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Ravintola Angleterressa lauantaina 25.3. viidenkymmenen jäsenen ollessa läsnä. Kokouksessa käsiteltiin ja vahvistettiin viime vuoden tilinpäätös. Kari Lappalainen vastaanotti kultaisen pinssin tunnustuksena osallistumisesta klubin aktiviteetteihin 250 toimintapisteen edestä. 

Kokouksen yhteydessä pelattiin perinteiseen tapaan myös Darts-turnaus, josta alla kisan vetäjän Joulupukki Pakkasen kirjoittama yhteenveto:

 

Eläimellistä menoa dartskisassa: H. Kiiskinen ja R. Joutsenlahti kärjessä

Kun klubin vuosikokouksen osanottajat täyttivät liki koko Angleterren täyteen, perinteisessä dartskisassa oli oli todellinen kilpailijakato. Liekö johtunut vähäisestä osanottajamäärästä, kun tulokset muodostuivat osittain melkoisen odottamattomiksi. Se, että voittajajoukkueessa heitti Hessu Kiiskinen ei ole tietenkään mitenkään yllättävää, mutta enpä useita Fernetin dartsturnauksia järjestäneenä olisi odottanut monivuotisen  palkintorohmun Sami Wallikiven jäävän viimeiseksi parinsa Kari ”Lappis” Lappalaisen kanssa. Ja taisi olla ensimmäinen kerta, kun kisaan ei osallistunut yhtään kauniimman sukupuolen heittäjää.

Kaiken kaikkiaan on hieman huolestuttavaa, kun tämän kertainen kisa houkutteli paikalle vain kahdeksan osanottajaa.

Tulokset

1.Risto Joutsenlahti / Heikki Kiiskinen 

2.Hannu Lindroos / Carl-Gustaf Sergejeff

3.Raumo Moliis / Jarmo Pekkala

4.Kari Lappalainen / Sami Wallikivi

Kisan ammattitaitoisena skooraajana toimi Hanne Mangs ja vetäjänä jälleen kerran Joulupukki Pakkanen, vaikka en enää kuulukaan Fernet-klubin jäsenistöön. Perustettuani viime vuoden elokuussa Underbergin Ystävät Suomessa – Underberg-Freunde in Finnland ry:n, katsoin synergiasyistä paremmaksi luopua klubin jäsenyydestä. Mutta olen lupautunut vetämään myös pétanque-kisan lauantaina 20.5.

Ja on meillä tulossa muutakin näiden kahden yhdistyksen välistä kilpailuhenkistä toimintaa…

Joulupukki Pakkanen


25.3.2017

 
 
Linkkejä