Golfmestaruus 2016

Mari Jokinen nappasi Kotkan Hämeenlinnassa!

C.S.F.B:n golfmestaruus ratkaistiin v. 2016 Hämeenlinnan Tawastin kentällä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Perinteiseen tapaan lauantaina pelattiin harjoituskierros ja sunnuntaina varsinainen kisa. Näiden välissä nautimme maittavan illallisen Piparkakkutalossa ja vietimme yön hotelli Emiliassa, jossa osa väestä nukkuikin. Sekä lauantaina että sunnuntaina sade- ja ukkoskuurot kiusasivat pelaajia jonkin verran.

Liekö sään seurausta, että naiset hallitsivat kisaa suvereenisti. Parhaana fernettiläisenä Mari majoittaa seuraavan vuoden komeata kiertopalkintoamme. Marin tulos oli 34 bogeypistettä. Kisan kovimman tuloksen teki Maija Alén 39 pisteellä ja hän vei myös parhaan scratch-tuloksen pokaalin. Taisi olla ensimmäinen kerta, kun tämä palkinto meni rouville. Kolmannen sijan saavutti Tarja Näsi 32 pisteellä. Neljäntenä tulosluettelossa oli Riitta Hapuoja ja pisteitä 31. Sijalta 5 löytyy sitten ensimmäinen mies, joka oli itseoikeutetusti puheenjohtajamme Wespa. Erikoiskilpailuissa pytyt menivät Terhi Beilinsonille (pisin drive) ja Arne Pihlströmille (lähimmäksi lippua). Naisten panos oli siinä määrin vahva, että vastaisuutta varten harkitaan "paras mies" -palkinnon perustamista.

Tapahtumaan osallistui kaikkiaan 23 pelaavaa fernettiläistä tai heidän ystäväänsä. Pelaajien lisäksi tapahtumaan osallistuivat Ville ja Hanna sekä kilpailupaikalla että iltariennoissa. Fernet kiittää loistokuntoista Tawastin kenttää ja henkilökuntaa, Terhiä loistavista alkujumpista sekä palkintojen lahjoittajia Maria ja kumppaneita sekä tietty kaikkia osallistujia.

Muistinystyröitä hieroi Tero

31.7.2016

 
 
Linkkejä