Pétanque-turnaus

HELLESÄÄ VEROTTI PETANKISTEJA

Tämänvuotisen pétanque-turnauksen osanottajajoukko rajoittui vain kahdeksaantoista pelaajaan, mihin lienee ainakin osasyynä tosi helteinen sää. Turnauksen veti monivuotisella rutiinilla itse Joulupukki, joka tosin joutui kuumuuden takia lähtemään pelikentältä ennen finaalikierrosta. Siksipä joukkueiden paremmuusjärjestyksen kirjaaminen jäi ikään kuin vaiheeseen, mutta nyt tiedetään, että voiton vei Marja-Liisa Pihlströmin ja Ismo Toivasen muodostama joukkue ja hopeaa saivat Lars-Erik Söderlund & Antti Tassberg. Tuula Moliis ja Kari "Lappis" Lappalainen rynnivät pronssille ennen neljänneksi sijoittuneita Raija Hanste-Söderlundia ja Tea Lohilahtea.

Kaiken kaikkiaan nuo kahdeksantoista helteessä pelannutta olivat: edellä mainittujen lisäksi Juha Heikura, Mari Jokinen, Rauno Moliis, Risto Myllärinen, Timo Pakkanen, Arne Pihlström, Hannu Pohja, Jukka Porko, Tuija Räsänen ja Uupa Tassberg.

Buffet´n antimista nautti hieman viileämmän katoksen alla ja puiden siimeksessä kymmenkunta muuta klubilaista, joista bongattin ainakin Iita, Kaitsu & Tuovi, Lasse & Maarit, Myntti & Punkku, Porkon Pekka sekä Turkin-purjehdukselle samana päivänä lentäneet HessuKoo ja Ville & Hanna.

Timo "Joulupukki" Pakkanen

24.5.2014

 
 
Linkkejä