GOLF mestaruus 2012 Harjattula

2012 Fernetgolfin mestaruuskilpailu Turun Kakskerrassa, Harjattulan Golf & Country Clubilla

Fernetin golfarit kokoontuivat jo kolmannen kerran Turun Kakskertaan klubin mestaruuskilpailuiden historian 23-vuotisella taipaleella. Erilaiset jäsenten omat päällekkäiset menot verottivat osallistujajoukkoa ja pelaajamäärä jäi alhaisemmaksi kuin aiempina vuosina. Lopullinen pelaajamäärä oli 15 henkeä.

Koko viikonlopun saimme pelata harvinaisen miellyttävissä keleissä, kun vertaa mitä koko kesän ilmat ovat olleet. Lämpöä riitti molemmille päiville 25 astetta ja pieni kuuro lauantain harjoituskierroksen lopulla toi pelaajille toivottua virkistystä. Illallista nautimme Kartanorakennuksessa, missä myös oli suurimman osan pelaajista majoitus. Istuessamme iltaa hyvän illallisen jälkeen Kartanon puutarhassa upean, valaistun suihkulähteen vieressä, alkoi luonto näyttää mahtiaan ja lopulta koko taivas aukeni antaen runsaan sateen sekä hyvin näyttävän ukonilman.

Lauantain harjoituskierros pelattiin varakilpailuna, jos sää olosuhteet olisivat kisan sunnuntaina peruuttaneet. Tuon lauantain kierroksen parhaan tuloksen teki Arne Pihlström, jonka hyvä vire jatkui vielä seuraavanakin päivänä. Sunnuntaina varsinaisena kilpailupäivänä 9.50 ensimmäinen lähtöryhmä sai muilta pelaajilta runsaan kannustuksen ja suuntasi kohden kenttää. Tästä eteenpäin peliryhmät lähtivät liikkeelle 10 minuutin välein ja viimeinenkin ryhmä oli kentällä 10.20. Kilpailu oli tasainen ja peräti kolme pelaajaa pelasi saman tuloksen 31 pistettä. Golfin sääntöjen mukaan Stableford kilpailussa voittaa pienimmällä tasoituksella pelaava pelaaja ja voittajaksi tuli Annika Kokko, toiseksi pelasi Seija Grönroos ja kolmanneksi Arne Pihlström. Väylällä 3 oli lähimmäksi lippua kilpailu, missä tarkin oli Juhani "Wespa" Vappula. Pisimmän väylälle osuneen draivin löi Ismo Toivanen ja tämä kilpailu oli väylällä 10. Kaikkein keskinkertaisin Fernet golfari oli tänä vuonna Juhani Vappula pistemäärällä 28. Kilpailu pelattiin hyväkuntoisella kentällä ja uskoa joukkoihin vahvisti Hakki, jakamalla pelaajille Fernetiä muutamassa kohtaa kierrosta.

 

Ismo Toivanen

 

Pelaajalista:

Mara Lundsröm

Lena Laurila

Arne Pihlström

Marja-Liisa Pihlström

Riitta-Maija Vappula

Juhani Vappula

Anne Lehto

Jaakko Lehto

Tero Alen

Maija Alen

Ismo Toivanen

Seija Grönroos

Jarmo Pekkala

Hakime Arat (Fernet)

Annika Kokko

Harri Kokko

29.7.2012

 
 
Linkkejä