2011 Fernetgolfin mestaruuskilpailu Naantalin Kultarannassa

Paljon nähneet ja kokeneet Fernet golfarit pääsivät jälleen tutustumaan suurimmalle osalle pelaajista uuteen kenttään, kun tämän vuoden mestaruuskilpailut pelattiin Naantalissa Kultaranta Resortin kentällä.

Koko Kultaranta Resort on upean saaristoluonnon ympäröimä ja tarjosi kilpailulle kaikin puolin upeat puitteet. Kenttä myös osoittautui ennakkomaineensa mukaisesti hyvin suunnitelluksi ja erittäin hyväkuntoiseksi sekä sopivan haasteelliseksi. Ryhmämme majoitus oli kentän välittömässä läheisyydessä sijainneissa upeissa Kultaranta Resortin loma-asunnoissa.

Lauantain harjoituskierrokselle lähti 22 toiveikasta pelaajaa suunnittelemaan pelistrategiaa sunnuntaille ja harjoituskierroksen jälkeen oli aika perinteisen illallisen. Se tarjoiltiin meille läheisessä Wanhassa Päärakennuksessa, missä saimme nauttia mahtavan hienosta illallisesta. Koko tila oli varattu käyttöömme, mihin kuului mm. oma tarjoilija. Sunnuntaina kentälle lähti 23 pelaajaa (ja 1 caddie) ratkaisemaan paremmuuttaan. Pelaamaan lähdettiin mukavan starterin valvovan silmän alla ja jo väylällä 2 ratkaistiin pisin drive. Sen vei nimiinsä Erkki Kukkonen. Kisan edetessä väylälle 13, katsottiin kuka Fernet golfari olisi tarkin avauksessa ja lähimmäs lippua avasi Terhi Beilinson. Kilpailu kokonaisuudessaan oli hyvin tasainen ja jo harjoituskierroksella pelivarmuutensa osoittanut Erkki Kukkonen (ja caddie) voitti mestaruuden hyvällä tuloksella 37 pb pistettä. Hän voitti myös tasoituksettoman lyöntipelin SCR sarjan tuloksella 79 lyöntiä. Paras Fernet Lady golfari oli tänä vuonna Terhi Beilinson. Perinteisesti jaettiin palkinto myös kaikkein keskinkertaisimmalle Fernet golfarille, kuka tänä vuonna oli Rauni Ikonen.

Erityismaininta Ville Tapiovaaralle, kuka tuli tutustumaan lajiin paikan päälle lauantaina ja lupasi tämän jälkeen paremmin perehtyä golfin saloihin (kävi mm. rangella jne. ja tästä Villelle myönnettiin 1 toimintapiste).

Tarkemmat tulokset sitten liitteessä.

1.8.2011

 
 
Linkkejä