Kevätkokous & Darts '09

Maaliskuun viimeisenä lauantaina, 28.3.2009, 53 fernettiläistä kokoontui tuivertavaa tuulta ja vihmovaa räntäsadetta uhmaten ravintola Angleterreen pitämään perinteistä kevätkokousta. Virallisen osuuden jälkeen yhdistys palkitsi poikkeuksellisen kunniakkaat tai muutoin jäsenet:
- viime vuonna 2008 ENITEN PISTEITÄ kerännyt jäsen, ex-puhis Arne Pihlström, palkittiin yhdellä ylimääräisellä aktiivisuuspisteellä (jonka halkaisija oli 74 cm)
- Iita Kiiskinen ja Arne Pihlström saavuttivat maagisen 500 pisteen rajan, ja heidät palkittiin upeilla timanttipinsseillä sekä
- Jarmo Rahkonen ylsi 250 pisteeseen ja sai kultaisen pinssin

Tilintarkastajien perinteinen Tilintirkistyskertomus löytyy jutun perästä.Mestarit taululla: Tero A. & Hessu V.

Kevätkokouksen jälkeen ryhdyttiin mittelöitiin Darts 09 -mestaruudesta. Ottelun kannalta epäsuotuisasta osallistujalukumäärästä johtuen kisan aloitus venyi sopivaa pelikaaviota etsiskellessä ja kuuluisan darts-kansion poissaoloa sadatellessa... Onneksi kuitenkin paikalla oli Joulupukki, joka lahjakkaana henkilönä loihti vallitseviin olosuhteisiin mainiosti sopivat tilapäiset säännöt. Näin itse ottelu päästiin vihdoin aloittamaan, ja vain puolisen tuntia kaavaillusta aikataulusta myöhässä.

Yksinkertaisena cup-kisana pelattuun turnaukseen osallistui yhteensä 12 henkilöä ja äänekkäitä tarkkailijoita vähintäänkin toinen mokoma. Kahden hengen joukkueet koottiin tasapuolisuutta toteuttaen arpomalla Iitan toimiessa Onnettarena. Kolme parhaiten heittänyttä tiimiä palkittiin tyylikkäillä tinapikareilla, joita voi käydä ihastelemassa seuraavien voitokkaiden henkilöiden palkintokaapissa:

1. sija: Tero Alén ja Hessu Vihmanen
LOISTAVAA, ONNEKSI OLKOON!

2. sija: Arne Pihlström ja Kalevi Sundu Vähäkangas
KELPO SUORITUS! HOPEA EI OLE HÄPEÄ...

3. sija: Hessu Koo Kiiskinen ja Jarmo Jami Pekkala
EI OLLUT IHAN PROnssiMEININKIÄ?


- - - - -

Club Sportivo Fernet Branca r.y.

TILINTIRKISTYTARINA

Me, korkeasti kuinnioitetut tilintirkistäjät, olemme jälleen tirkistelleet niitä tilejä. Iloksemme löysimme tänä vuonna tilinpäätösmateriaalista yhden kuitinkin. Se oli valkoinen mustalla musteella.

Parhaiten pidetty tili oli nyt tili 3060, varustetuotot. Toteutus oli linjakas ja jämäkkä, sortumatta pikkumaisuuksiin. Jännittävin tili oli 4020 hallintokulut. Se oli jopa niin jännittävä, että sitä emme uskaltaneet edes kovin tarkkaan katsoa.

Näinä ankeina aikoina, kun kansakunta kävelee pimeydessä tietämättä onko meillä taantuma vai lama, ei turvassa ole jaloinkaan organisaatio. Klubin liikevaihto pieneni 25%. Siis yli tiun! Kun tulos samaan aikaan pieneni 117%, on syytä huoleen. Hallituksen tuleekin ensisijassa laatia elvytyssuunnitelma. Suosittelemme investointeja infraan, veronalennuksia ja Fernetin hinnan puolittamista.

Tähän sopivina infrahankkeina voitaisiin esimerkiksi rakentaa jäsenille Oikotie Onneen tai, koska aika tekee tehtävänsä meille kaikille, edes jakaa heille jäseneturollaattorit. Tärkeintä on helpottaa saapumista klubin tilaisuuksiin ja. kuluttamista niissä. Ehdottomasti vähin, mitä on tehtävä, on poistaa turhat esteet istumapaikan ja baaritiskin väliltä.

Veroja, eli jäsenmaksua voitaisiin laskea 4%, jolloin summaksi saataisiin 28,80. Tämä on kuitenkin käytännössä ja kirjanpidollisista näkökohdista hyvin hankala luku, joten se kannattaa pyöristää kolmeenkymppiin.

Tirkisteltyämme tiiviisti tilejä tirkistelimme tovin toisiamme. Kaikesta tirkistelystä rähmääntyneet silmämme muuten niin siloisissa kasvoissamme säikäyttivät ja pakottivat toteamaan, että raja se on tirkistelylläkin. Ainakin seitsemän vuoden jälkeen luovutamme luupin seuraajillemme.

Kosmoksessa 24.3.2009

Elisa Varila Pekka Porko28.3.2009

 
 
Linkkejä