Päiva paistoi ja kuulat lensi!

Klubissa ei jäädä ihmettelemään

Kun ilmeisesti globaali ilmastonmuutos päätti estää fernettiläisten perinteellisen laskiaislaskettelun, me emme sen kummemmin jääneet ihmettelemään. HessuKoohan sen keksi, että jos kerran ei voida laskea persmäkeä, niin nakellaan petankkikuulaa. Eli vaihdoimme Koffin puiston lumettomasta pulkkamäestä Kannaksen rosoiseen hiekkakenttään, jolla käytiin klubin ensimmäinen talvipetankkiturnaus.

Ja lajin vaihto varmasti kannatti, sillä aurinkoisen "talvisään" vallitessa pelasimme kuudentoista pelaajan voimin mukavan ja jännittävän turnauksen, jonka puuhamiehenä hallituksen edustajana toimi Ville Tapiovaara. Ja totta kai paikalle oli myös klubin oma paparazzi Mr. Fox.

Turnauksen ylituomarin, Joulupukki Pakkasen, ja onnettarena toimineen Maarit Svartström-Nikkosen arvottua pelaajat kahdeksaan kahden pelaajan lohkoon pääsimme varsinaiseen asiaan. Ja kun kaikki pelit finaalia lukuun ottamatta pelattiin ainoastaan kahdeksaan pisteeseen, koko homma oli ohi noin neljässä tunnissa.

Kahdessa neljän joukkueen alkulohkossa jokainen joukkue pelasi jokaista vastaan, ja finaalisarjaan selvisivät lohkojen kaksi parasta joukkuetta kahden huonoimman joutuessa "rupusakkisarjaan". Finaalisarjassa pelattiin vain yksi kierros, johon joukkueiden pelijärjestys saatiin arpomalla ja näiden kahden otteluparin voittajat pääsivät finaaliin häviäjien pelatessa sijoista 3-4.

Lopputulokset

  1. Marja-Liisa Pihlström - Lasse Nikkonen
  2. Maija Alén - Tero Alén
  3. Panu Pekkala - Ville Tapiovaara
  4. Heikki Kiiskinen - Arne Pihlström
  5. Timo Pakkanen - Pekka Palsanen
  6. Juha Heikura - Jarmo Pekkala
  7. Kari Hermunen - Kari Lappalainen
  8. Mari Jokinen - Minna Väisänen

Kaiken kaikkiaan Kannaksen kentällä joko pelasivat, valokuvasivat, oleilivat tai piipahtelivat ainakin seuraavat toimintapisteen hankkineet klubilaiset:

Tero Alén, Hakime Arat, Reijo Hardén, Juha Heikura, Kari Hermunen, Tuure Johansson, Mari Jokinen, Heikki Kiiskinen, Riitta Kiiskinen, Jari Kujala, Kari Lappalainen, Jorma Liespalo, Lars-Erik Nikkonen, Leif Nygård, Margareta Pakarinen, Timo Pakkanen, Pekka Palsanen, Arne Pihlström, Maarit Svartström-Nikkonen, Ville Tapiovaara, Minna Väisänen ja Ari Ylä-Jarkko.

T.A.P.

16.2.2008

 
 
Linkkejä