Kuinka Kukkonen Kotkan nappasi?

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna (2-3.8.2008) kokoontuivat Fernet-golffarit Hartolan varsin mainiolle kentälle kisaamaan kunniasta sekä siitä kuka saa Kotkan oman piironkinsa kaunistukseksi ensi vuoteen asti. Kaikesta päätellen Fernet-golffarit ovat hyvissä väleissä ilmojen haltiattarien kanssa; sää Hartolassa oli mitä parhain koko viikonlopun ajan. Taisi olla ainoa paikkakunta tuona viikonloppuna koko Fennoskandian niemimaalla!

Viikonloppu hoidettiin perinteisin menoin. Lauantaina tutustuttiin kenttään, illalla syötiin maittava illallinen ja istuttiin iltaa. Ainakin ahvenia pidettiin erittäin herkullisina. Illan kohokohtana oli loistava pianotaiteilija Jukka Palsanen, joka tunnelmoi aterian jälkeen. Ilmeisesti kovin moni vanhempi fernettiläinenkään ei ollut aikaisemmin päässyt kuulemaan Jukan musisointia. (Pst… pikkujoulutoimikunnalle vaan tiedoksi).

Urheilullisesti viikonloppu oli mitä onnistunein. Kukaan ei keskeyttänyt eikä ns. alisuorittanut vaan tulostaso muodostui hyväksi, mutta myös keskimäärin tasokkaaksi. Jälleen kerran löytyi myös kaikkein keskimääräisin Fernet-golffari, joka tällä kertaa oli Riitta Hapuoja. Riitta on tänä vuonna klubiin liittynyt iloa ympärilleen luova henkilö. Hän saa lähes vuodeksi haltuunsa Sipoolaisen, kunhan se vaan jostakin ensin löydetään. Kaikkein paras tänä vuonna oli toinen keltanokka, niin ikään tänä vuonna klubin jäsenyyden saanut Kukkosen Eki. Hän voitti kisan tuloksella 36 bp, mikä vastaa tasan ja tarkalleen pelaajan ihannetulosta. Toisen ihannetuloksen teki Rauni Ikonen, mutta voiton otti Eki alhaisemman händärinsä perusteella (vai lieneekö voiton salaisuus ylivoimaisesti paras, ainakin ainoa, caddie?). Kotkahan annetaan hoitoon ainoastaan klubin jäsenelle, joten avecit älkööt siitä edes haaveilko. Kisan kolmonen oli tietenkin tähtiin kirjoitetun käsikirjoituksen mukaisesti Pera Ikonen, Herra tietää monennenko kerran. Peran tulos oli 32 bp. Paras scratch tulos oli 80 lyöntiä ja se oli Ekillä. Erikoiskilpailuissa menestyivät Lena Laurila (kannustus), Erkki Kukkonen pisin drive sekä Ismo Toivanen lähimmäksi lippua. Kaikkiaan onnistuneeseen golf-viikonloppuun osallistui 24 fernettiläistä ja avecia. Ollaan kuulolla minne Kotka laskeutuu vuoden päästä. Tero Alén

2.3.2008

 
 
Linkkejä