Alppihiihto 2024

Alppihiihtomatka Itävallan Schladmingiin

Tervehdys kaikki Alppien ystävät!

Seuraavan hiihtomatkan kohde on klubille uusi: Schladming-Dachstein Itävallassa. 
Hotellimme Schladmingissa on Hotel Wintergarten, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä hisseistä. Tärkeää on myös se, että majoitumme kaikki samaan hotelliin, jossa myös ruokailemme. Matkan vastuullinen järjestäjä on STS Alppimatkat.

Matkan ajankohta on 9.-16.03.2024. Vaikka siihen on vielä puoli vuotta aikaa, niin ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään 18.09.2023 eli mieluummin heti - ohje alempana. 

Olemme varanneet hotellista myös muutamia yhden hengen huoneita. Järjestelyjen ongelmana ovat olleet juuri nuo yhden hengen huoneet, joten jos voit majoittua samaan huoneeseen jonkun toisen kanssa, varmistaa se paikkasi matkalla.  Matkan hinta on 2 h huoneessa majoittuville on 1696 € ja 1 h huoneessa 2190 €. Hintaan sisältyvät lennot, lentokenttäkuljetus, majoitus puolihoidolla ja hissilippu sekä Alppimatkojen oppaan palvelut.  Matkalle voivat klubin jäsenten lisäksi osallistua myös ei-jäsenet, mutta silloin hintoihin on lisättävä 100 €.

Pikaisia ilmoittautumisia odotellaan siis osoitteessa info@fernetclub.com. Laita ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot: nimi, s-postiosoite, syntymäaika ja puhelinnumero. Jos ilmoitat kaksi henkilöä, samat tiedot molemmista ja lisäksi tieto siitä, laskutetaanko yhdessä vai erikseen.
 
Terveisin

Klubin hallitus
 


  • 9.3.2023–16.3.2024
 
 
Linkkejä